fbpx
NaslovnicaCrna GoraDivanović: Neću se voditi uskopartijskim interesima

Divanović: Neću se voditi uskopartijskim interesima


Podgorica, (MINA) – Novoizabrani predsjednik Opštine Nikola Divanović poručio je da će njegova vrata biti otvorena za sve Budvane.

“Neću se voditi uskopartijskim interesima i neće biti otpuštanja”, rekao je Divanović na konferenciji za novinare, prenosi Pobjeda.

On je kazao da potiče iz autohtone budvanske porodice i da nema potrebe da Budvu bilo ko brani od njega.

“Prethodnih sedmica imali smo priliku da svjedočimo o dvije Budve. Vjerujem da je to sada iza nas. U mom stavu nema revanšizma. Radićemo svi već od ponedeljka. Mene niko ne može posvađati sa mojim Budvanima, niko Budvu bilo ko treba da brani od Nikole Divanovića”, rekao je Divanović.

On je najavio i da će se već od ponedjeljka posvetiti samiranju poslijedica epidemije korona virusa u Budvi i prevazilaženju trenutne političke krize u gradu.

Upitan očekuje li da će mu razriješeno rukovodstvo dozvoliti da nesmetano obavlja radne zadatke, Divanović je odgovorio kako je siguran da će uspjeti da ovo dovede do kraja.

On je objasnio i da je odluka da se sjednica SO zatvori medije, donešena na osnovu mjera Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv zaraznih bolesti, a u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom u zemlji.

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...