fbpx
NaslovnicaCrna GoraOčekuju više glasova nego što je potrebno za ulazak u Skupštinu

Očekuju više glasova nego što je potrebno za ulazak u Skupštinu

Podgorica, (MINA) – Obje albanske grupacije na predstojećim parlamentarnim izborima osvojiće više glasova nego što je potrebno za ulazak u Skupštinu Crne Gore, kazao je nosilac albanske koalicije „Jednoglasno“ Fatmir Đeka.

On je u intervjuu Vijestima kazao da ne očekuje da će se ponoviti scenario od prije četiri godine kada su albanske partije zbog izlaska u tri kolone izgubile jendan mandat.

„Mislim da je, ipak, uspijeh što nastupamo u dvije kolone ako se zna da je da je trenutno osam političkih subjekata u albanskoj zajednici. Vjerujem da ćemo na narednim parlamentarnim izborima biti u jednoj koloni“, rekao je Đeka.

Đeka je kazao da vjeruje da će njihovi birači znati da cijene što su uradili u prethodnom periodu, odnosno što je svaka stranka njihove koalicije učinila za poboljšanje položaja albanskog naroda.

„Ubjeđen sam da građani osjećaju i znaju da smo mi kadri da ispunimo njihova očekivanja, kao i obećanja iz našeg predizbornog programa”, naveo je Đeka.

Najčitanije

Ivanović v.d. izvršnog direktora CEDIS-a

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Odbor direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) imenovao je Vladimira Ivanovića za...