fbpx
NaslovnicaCrna GoraCrna Gora nudi efikasne odgovore na bezbjednosne prijetnje

Crna Gora nudi efikasne odgovore na bezbjednosne prijetnje

Podgorica, (MINA) – Sve zapaženiji rezultati u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije potvrđuju da Crna Gora uspješno sprovodi reforme u normativnom i institucionalnom dijelu i nudi efikasne i kvalitetne odgovore na aktuelne bezbjednosne prijetnje, kazao je predsjednik države Milo Đukanović.

On je, povodom 2. oktobra – Dana unutrašnjih poslova, rekao da su profesionalnim i posvećenim radom na očuvanju i jačanju stabilnosti društva, zaštiti njegovih osnovnih vrijednosti i izgradnji sigurnog okruženja, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i Uprave policije dali nemjerljiv doprinos nastanku i razvoju savremene Crne Gore.

„Sve zapaženiji rezultati u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije i prepoznatljiva kooperativnost naših službi bezbjednosti sa inopartnerima potvrđuju da uspješno sprovodimo reforme, u normativnom i institucionalnom dijelu i nudimo efikasne i kvalitetne odgovore na aktuelne bezbjednosne prijetnje, po uzoru na savremene demokratske sisteme i pravne tekovine“, naveo je Đukanović.

Najčitanije

kruzer

U kotorskoj luci tri broda

Kotor, (MINA-BUSINESS) - Kotorska luka primila je tri broda. Na vezu je Viking Jupiter sa...