fbpx
NaslovnicaCrna GoraBrajović: Državne institucije odgovorno obavljaju zadatke

Brajović: Državne institucije odgovorno obavljaju zadatke

Podgorica, (MINA) – Državne institucije u datim okolnostima na odgovoran način obavljaju zadatke iz svoje nadležnosti, što potvrđuje činjenica da su u Crnoj Gori tek sinoć registrovani prvi zaraženi koronavirusom, ocijenio je predsjednik Skupštine Ivan Brajović.

On je pozdravio zajedničke napore Ministarstva zdravlja, Instituta za javno zdravlje i Vladinog koordinacionog tijela, kao i brojnih privatnih inicijativa sa ciljem očuvanja javnog zdravlja.

Kako je naveo, Skupština obavlja svoje aktivnosti u skladu sa preporukama i u cilju očuvanja zdravlja svih građana.

„Tim povodom, a u skladu sa razgovorom vođenim na Kolegijumu Skupštine 13. marta, zakazaću sjednicu Kolegijuma za petak radi dogovora o potrebnim aktivnostima i daljem doprinosu održavanju institucionalne stabilnosti“, kazao je Brajović.

On je rekao da je uvjeren da novonastale okolnosti iziskuju zanemarivanje političkih razlika i udruživanje svih kapaciteta izabranih predstavnika građana.

„Zato pozivam sve političke partije zastupljene u parlamentu da umjesto javnih inicijativa predloge iznesu na sjednici Kolegijuma, siguran da smo saglasni da u ovoj situaciji nema potrebe za ubiranjem političkih poena od bilo kog političkog subjekta“, poručio je Brajović.

Najčitanije

institut simo milosevic

Rakčević spreman da državi proda akcije Instituta Igalo za pet miliona

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Privrednik Žarko Rakčević, koji je i jedan od manjinskih akcionara Instituta...