fbpx
NaslovnicaCrna GoraBrajović čestitao dan opštine Ulcinj

Brajović čestitao dan opštine Ulcinj

Podgorica, (MINA) – Građani Ulcinja treba da znaju da će zajedničkim naporima lokalna privreda, sa svojim turističkim i drugim potencijalima, imati podršku države za dalji ekonomski razvoj, na dobrobit Ulcinjana i Crne Gore, kazao je predsjednik crnogorske Skupštine, Ivan Brajović.

On je, čestitajući građanima i rukovodstvu Dan opštine Ulcinj, kazao da se taj praznik ove godine obilježava u teškim iskušenjima “sa kojima se svi zajedno suočavamo”.

“Uvjeren sam da ćemo mjerama nadležnih državnih organa, a prije svega sviješću svakog građanina o sopstvenoj ulozi, zajedno uspješno prevazići zdravstveni izazov sa kojim se suočava cijeli svijet, nakon čega slijedi ekonomski oporavak“, naveo je Brajović.

On je dodao da građani Ulcinja treba da znaju da će zajedničkim dodatnim naporima, lokalna privreda sa svojim turističkim i drugim potencijalima, imati podršku države za dalji ekonomski razvoj.

„Svim građankama i građanima najjužnijeg turističkog centra Crne Gore upućujem čestitke i najljepše želje“, poručio je Brajović.

Najčitanije