fbpx
NaslovnicaCrna GoraBošković: Odazvaću se da objasnim šta sam radio u ANB-u

Bošković: Odazvaću se da objasnim šta sam radio u ANB-u

Podgorica, (MINA) – Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) i bivši ministar odbrane Predrag Bošković kazao je da će se sa zadovoljstvom odazvati ako ga neko pozove da objasni šta je radio na redovnim konsultacijama u Agenciji za nacionalnu bezbjednost (ANB).

On je, kako je saopšteno iz DPS-a, rekao da se nada da će se i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović sa zadovoljstvom odazvati na siguran poziv nadležnom državnom organu zbog, kako je naveo, takvih i sličnih klevetanja.

„Kao i više puta do sada, kada treba skrenuti temu sa hronične nesposobnosti i permanentne izdaje, po ugledu na mnogo sposobnije i darovitije mentore iz Beograda, sazvana je konferencija za medije – ni o čemu. Jer kako drugačije nazvati press, koji je pompezno, uz sve dramaturške elemente najavljen zbog jedne teme, a odnosio se na nešto što sa njom nema dodirnih tačaka“, kazao je Bošković.

Prema njegovim riječima, dovoljno je da provladini mediji to kasnije spinuju, „po matrici koju su odavno razradili.“

„Na konkretno pominjanje moga imena u neprimjerenom kontekstu, od strane glavnog stand-up komičara u ovoj predstavi, imam da izjavim sljedeće: Kao prvo, kada potpredsjednik Vlade objasni ko mu je nudio mito od 21 milion EUR, objasniću mu i šta je posao ministra odbrane na sastancima u ANB“, kazao je Bošković.

On je rekao da se, kad neko koristi poziciju vlasti da na takav način targetira ljude, „to obično neslavno završi po tog istog“.

„I kao treće, sa zadovoljstvom ću se odazvati ako me neko pozove da objasnim šta sam radio na redovnim konsultacijama u ANB, uz nadu da će se i potpredsjednik Vlade sa zadovoljstvom odazvati na siguran poziv nadležnom državnom organu zbog ovakvih i sličnih klevetanja“, zaključio je Bošković.

Najčitanije