fbpx
NaslovnicaCrna GoraBesplatan internet za pristup online nastavnom sadržaju

Besplatan internet za pristup online nastavnom sadržaju

Podgorica, (MINA) – Telenor pripejd i postpejd korisnici od danas će moći besplatno da aktiviraju mjesečni dodatak Uči doma i dobiju deset gigabajta internena za pristup nastavnom sadržaju i video lekcijama na platformi Učidoma.

Direktor marketinga u Telenoru, Brano Đurović kazao je da žele da svim đacima u Crnoj Gori omoguće besplatnan pristup nastavnom sadržaju online, bez brige o troškovima za potrošnju interneta.

“Ova naša inicijativa usmjerena je na učenike i njihove roditelje, kojima želimo da olakšamo trenutnu situaciju i učenje na daljinu učinimo što dostupnijim svima“, rekao je Đurović.

Iz Telenora su naveli da je to je još jedna od inicijativa koje su uveli u vanrednim okolnostima, kako bi omogućio građanima Crne Gore da ostanu povezani, istovremeno štiteći svoje zdravlje i zdravlje svojih najbližih.

“Kako bi boravak kod kuće korisnicima učinio još ugodnijim, Telenor je omogućio i besplatan pristup i dodatnih deset gigabajta za Nickelodeon, popularni servis za gledanje dječijih programa i igranje igrica”, kazali su iz Telenora.

Iz te kompanije su podsjetili da su nedavno, prvi u Crnoj Gori, lansirali Bookmate, aplikaciju koja omogućava pristup bazi od preko milion elektronskih i audio knjiga na 15 jezika, koju korisnici mogu besplatno koristiti mjesec dana.

Kako su kazali, za aktiviranje servisa potrebno je da korisnici instaliraju aplikaciju Moj Telenor, koju besplatno mogu preuzeti sa Google ili Apple prodavnici.

“Aplikacija omogućava uvid u stanje na računu u realnom vremenu, kao i podatke o količini potrošenog interneta. Osim toga, putem aplikacije moguće je aktivirati aktuelne tarifne dodatke i savremene digitalne servise”, naveli su iz Telenora.

Najčitanije