fbpx
NaslovnicaCrna GoraHadžibegić zadovoljan pobjedom i igrom u Nikoziji

Hadžibegić zadovoljan pobjedom i igrom u Nikoziji

Podgorica, (MINA) – Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Faruk Hadžibegić kazao je da je zadovoljan pobjedom protiv Kipra, da je bilo mnogo dobrih stvari, ali i nekioh koje treba popraviti.

Crnogorski fudbaleri pobjedom su počeli takmičenje u Ligi nacija na gostovanju u Nikoziji 2:0.

Hadžibegić je rekao da ne želi da upadne u zamku poslije jedne pobjede, navodeći da tek kad se osvoji prvo mjesto u grupi onda se može reći da je napravljen iskorak.

“Mi smo u grupi u kojoj sve četiri ekipe žele da idu u viši rang. Mi kao fudbalska nacija moramo da imamo takve ciljeve, mi želimo da pobjeđujemo, ali respektujemo sve rivale”, rekao je Hadžibegić.

Komentarišući veliki povratak Stevana Jovetića, Hadžibegić je rekao da je as Monaka vrhunski igrač.

“Neću reći ništa novo. Nažalost, nismo ga imali odavno, zbog povreda. On je važan kao igrač, ali možda još važniji i kao čovjek, kao neko ko pokreće grupu. Mi smo sa njim dobili mnogo i na terenu i van njega”, rekao je Hadžibegić.

On je ponovio da je zadovoljan igrom kompletnog tima.

“Imali smo sjajan ambijent, shvatili smo ozbiljnost situacije. Insistiram na tome, na kolektivu. Odigrali smo veoma ozbiljno, iako smo imali određene probleme zbog umora. Ozbiljnost i disciplina – to je nešto što treba da nas vodi i ubuduće. Ispoštovali smo i dres, i navijače, i sve ljude koji nas prate”, rekao je crnogorski selektor.

Hadžibegić je naglasio da je prezadovoljan pobjedom.

“Iz srca kažem – ne tražim lično zadovoljstvo. Došao sam u momentu koji je bio težak za crnogorski fudbal. Cijenim povjerenje koje mi je ukazano. Mogu da ga vratim samo rezultatima i poštenim radom”, rekao je Hadžibegić.

Najčitanije