fbpx
NaslovnicaCrna GoraBogdanović: Krivična prijava protiv direktora Službenog lista

Bogdanović: Krivična prijava protiv direktora Službenog lista

Podgorica, (MINA) – Demokratska Crna Gora podnijeće krivičnu prijavu protiv direktora Službenog lista Crno Gore zbog teške zloupotrebe službenog položaja, rekao je funkcioner te partije Boris Bogdanović.

Službeni list Crne Gore objavio je u petak odluke o smjenama predsjednika budvanske opštine i Skupštine Marka Carevića i Krsta Radovića.

“Objavljivanje takvih odluka nema nikakvu pravnu težinu i za nas one ne važe. Objavljivanje pojedinačnih pravnih akata u Službenom listu nema suštinski, već protokolaran značaj, imajući u vidu da u njima stoji da stupa na snagu danom donošenja, a ne objavljivanja u Službenom listu”, kazao je Bogdanović listu Vijesti.

On je istakao da je DPS pokušao da obmane međunarodnu zajednicu, koja je pozvala na dijalog, ali će svaki prevarantski amaterizam će proći isto kao i amaterski puč”.

“Na ovaj način se (Vladimir) Bulatović mogao samoproglasiti za predsjednika Evropske komisije, a Snežana Kuč za predsjednicu makedonskog Sobranja. Međutim, ne garantujemo da neće pokušati, imajući u vidu amaterizam ovih skandaloznih DPS pučista”, rekao je Bogdanović.

On je poručio da nastavljaju borbu za slobodnu Budvu i odbranu Ustava Crne Gore.

“Za svaki pokušaj primjene ovakvih ništavnih papira imaćemo oštar odgovor sa svih nivoa organizovanja. Građani da budu u pripravnosti”, zaključio je Bogdanović.

Najčitanije