fbpx
NaslovnicaArhivaUhapšeno deset osoba zbog sukoba nakon utakmice

Uhapšeno deset osoba zbog sukoba nakon utakmice

Podgorica, (MINA) – Službenici nikšićkog Centra bezbjednosti Nikšić uhapsili su deset osoba iz Podgorice, navijača Varvara, zbog napada na policijske službenike nakon fudbalske utakmice u Nikšiću.

Iz Uprave policije je saopšteno da su danas uhapšeni A.I. (40), N.M. (24), S.V. (19) i M.B. (26), zbog sumnje da su počinili krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

„S.D. (43), B.V. (30), L.B. (28) i M.S. (33) uhapšeni su zbog počinjenog prekršaja iz člana 30 Zakona o sprječavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama“, pojašnjava se u saopštenju.

Iz policije su podsjetili da su u četvrtak uhapšeni R.R. (40) i M.V (33).

Kako su kazali, A.I, N.M, S.V. i M.B. su privedeni tužiocu koji je, nakon saslušanja, donio rješenje o zadržavanju za A.I. u policijskim prostorijama do 72 sata u kojem roku će biti priveden nadležnom sudiji za istragu.

Navodi se da su N.M, S.V. i M.B. pušteni da se brane sa slobode.

„Kvalifikaciju krivičnih djela i prekršaja izvršio je nadležni državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću“, dodaje se u saopštenju.

Iz policije su kazali da nastavljaju sa identifikovanjem i procesuiranjem ostalih osoba koje su napala policijske službenike i narušavile javni red i mir.

Najčitanije

Real nakon jedanaesteraca eliminisao Mančester siti, u polufinalu sa Bajernom

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri madridskog Reala i Bajerna iz Minhena biće rivali u polufinalu...

SC Derbi u finalu