fbpx
NaslovnicaArhivaOve sedmice do 20 odsto niža kamatna stopa

Ove sedmice do 20 odsto niža kamatna stopa

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – U svim Addiko poslovnicama organizovana je, zbog velikog interesovanja klijenata, nova Red Week akcija, koja će trajati do petka.

“Postojeći i novi klijenti koji se odluče da apliciraju za keš kredit imaju jedinstvenu priliku da isti dobiju uz čak do 20 odsto nižu kamatnu stopu, i još dodatnih pet odsto za online kreditne zahtjeve”, navodi se u saopštenju.

Ta atraktivna ponuda odnosi se na gotovinske kredite koji zadovoljavaju uslove akcije i zahtjeve podnesene isključivo tokom trajanja ponude.

“Klijenti imaju mogućnost online apliciranja preko web site-a Addiko banke, putem kojeg pored već snižene kamatne stope za vrijeme trajanja akcije ostvaruju pravo i na benefit od pet odsto”, rekli su iz banke.

Uz navedene povoljnosti za dobijanje dodatnih novčanih sredstava, Addiko je svojim klijentima prva u Crnoj Gori omogućila podizanje kredita putem mobilnog telefona, bez odlaska u banku i bez troškova obrade.

“mKredit pruža mogućnost da klijenti putem mobilne aplikacije za svega nekoliko minuta dobiju novac na svoj račun, koristeći sve pogodnosti koje su u ponudi tokom trajanja Red Week akcije, koja je počela u ponedjeljak”, dodaje se u saopštenju.

Podnošenje zahtjeva za mKredit moguće je bez dokumentacije, a ukoliko klijenti ispunjavaju sve potrebne uslove automatska odluka i isplata sredstava se realizuju odmah.

Direktor Sektora za razvoj proizvoda i poslove zastupanja u osiguranju, Veselin Radulović, kazao je da Addiko nastavlja svoju strategiju pružanja jednostavnog i direktnog bankarstva, i u skladu sa tim omogućavamo klijentima brzo i lako obavljanje bankarskih poslova.

“Ovo je još jedna u nizu akcija kojom se trudimo da izađemo u susret našim postojećim i budućim klijentima, kako bi zadovoljili njihove potrebe i navike u ovim izazovnim vremenima”, naveo je Radulović.

Najčitanije