fbpx
NaslovnicaArhivaKasom spreman za nove pobjede

Kasom spreman za nove pobjede

Podgorica, (MINA) – Talentovani crnogorski skijaš Petar Kasom odradio je pripreme na Jahorini i spreman je za nastavak takmičarske sezone, saopšteno je iz nikšićkog skijaškog kluba osoba sa invaliditetom Onogošt.

Trener Pavle Kasom kazao je da je pandemija koronavirusa poremetila planove za ovu sezonu i otkazala već dogovorene pripreme na glečerima u Austriji.

Foto: SKOSI Onogošt

“Kasnili smo sa početkom sezone, jer zbog pandemije nijesmo mogli da otputujemo za Austriju. Propušteno smo nadoknadili pripremama na Jahorini, gdje je Petar 12 dana trenirao sa vršnjacima iz istoimenog ski kluba”, rekao je kasom agenciji MINA.

On je istakao da je na Jahorini i pored lošeg vremena odrađeno planirano i da je trenirao izjutra i u noćnom terminu.

Foto: SKOSI Onogošt

“Nakon 12 dana priprema na Jahorini preselili smo se u Kolašin, gdje je Petar predvozač starijim takmičarima na Kupu malih nacija i FIS trci”, kazao je Kasom.

On očekuje da će uprkos specifičnoj sezoni uspjeti da odvozi nekoliko domaćih i međunarodnih trka.

Foto: SKOSI Onogošt

“Treniramo još jače i čekamo prve trke. To su prije svega domaća kup takmičenja i državno prvenstvo prvenstvo Crne Gore. Učestvovaće i na paraolimpijskoj trci na Sljemenu, kao i trkama u regionu. Dobro je radio i vjerujem u dobre rezultate”, kazao je Kasom.
(kraj) eml/isf

Najčitanije

Na Wall Streetu oprez

Njujork, (MINA-BUSINESS) - Na Wall Streetu su u srijedu berzanski indeksi ostali gotovo nepromijenjeni,...