fbpx
NaslovnicaArhivaDžikić više nije trener Budućnosti Voli-ja

Džikić više nije trener Budućnosti Voli-ja

Podgorica, (MINA) – Aleksandar Džikić više nije trener košarkaša Budućnosti Voli, odlučio je večeras Upravni odbor tog kluba.

Košarkaškli klub Budućnost Voli, kako su kazali, suočio sa svim izazovima koje sa sobom nosi zahtjevno učešće u Euroligi i regionalnoj ABA ligi.

“Imajući u vidu da je iza nas turbulentan period koji nisu pratili očekivani rezultati, ciklus promjena koji je započet dovođenjem novih igrača i ozbiljnog pojačanja ekipe je neminovno doveo do odluke o promjeni šefa stručnog štaba”, saopšteno je podgoričkog kluba.

Oni su rekli da je smjena Džikića bila za Upravni odbo veoma teška odluka, jer je to trener koji je zaslužan za istorijski šampionski pehar i osvajanje ABA lige, učešće u Euroligi i brojne uspjehe kluba, sjajne rezultate i utakmice koje će će se dugo pamtiti.

“Mi u Upravnom odboru, kao i kompletan tim, naši navijači i cjelokupna crnogorska sportska javnost, razvili smo posebnu emociju prema treneru Džikiću. Osvojio je ne samo šampionsku titulu, već i simpatije publike, koja mu je to uvijek nedvosmisleno pokazivala”, rekli su iz Budućnost volija.

Oni su se zahvalili Džikiću na predanom i profesionalnom radu i ostvarenim rezultatima i poželjeli mu sreću i uspjeh u nastavku trenerske karijere.

“Hvala treneru Džikiću na veoma korektnoj saradnji i iskrenom trudu i nastojanjima da sa svojim timom ostvaruje rezultate dostojne dugogodišnje tradicije našeg kluba. Aleksandar Džikić će uvijek će biti dio Budućnost Volija”, poručili su iz kluba.

Budućnost voli će, kako su kazali, narednih dana ćemo donijeti odluku o novom treneru i o tome obavjestiti javnost. Budućnost Voli će sjutra u utakmici protiv Crvene Zvezde će voditi pomoćni trener Đorđe Adžić.

Najčitanije

policija, Podgorica

Za 24 sata 19 saobraćajnih nezgoda


Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori u posljednja 24 sata dogodilo se 19 saobraćajnih...